Članci

OTVORENO PISMO PREDSJEDNIKA OBITELJSKE STRANKE PREDSJEDNIKU VLADE I VLADI POVODOM VRIJEĐANJA SILOVANIH ŽENA, BRANITELJA I OBITELJI

Poštovani!
U Hrvatskoj se događa još jedan cirkus. Glavni igrači tog cirkusa ste upravo Vi, poštovani gospodine predsjedniče, te članovi Vlade: vi koji trajno ukazujete da probleme treba rješavati u institucijama, a sada Vi i Vlada počinjete ih rješavati na ulici. Ovim potičete selektivnu primjenu zakona i ljudskih prava.

O čemu je riječ? O biču koji je priređen za preodgoj hrvatskog naroda. Bič je u vašim rukama. Žrtva je budućnost hrvatskoga naroda, a kao sredstvo za postizanje “uzvišenog” cilja – preodgoja hrvatskog naroda – izabrane su i osobe navodno drugačije spolne orijentacije. Poznato vam je da je čovjekova spolna orijentacija njegova osobna stvar sve dok ne prelazi određene granice. Kada netko svoju spolnu orijentaciju želi javno manifestirati, tada je prešao granice koje jedno društvo smije tolerirati. A Vi i Vlada upravo potičete prelaženje tih granica i stvaranje od čovjekove intime – rodne ideologije. Kod ovog vam je osobita poslastica duboko vrijeđanje silovanih žena od strane četničkih hordi te vrijeđanje hrvatskih ratnika i obitelji. Jeste li toga svjesni?

Kakve programe nudite za obitelji? Kakve programe nudite za prestanak ponižavajućeg rada mnoštva majki nedjeljom? Zar majke namaju ljudska prava? Zar majke i očevi ne mogu ni nedjeljom biti sa svojom djecom? Zar ne mogu normalno prošetati splitskom Rivom sa svojom djecom, a da ih tamo ne dočeka razuzdana povorka navodnih homoseksualaca(ki)? Zar naše obitelji nemaju pravo na rad i zaradu plaće za svoju djecu? Vi nemate vremena za rješavanje najvažnijih problema u državi, a imate beskrajno vremena za izazivačke skupine u mirnom Gradu Splitu? Zar vi i navodni borci za ljudska prava niste duboko uznemirili taj mirni grad?

O kojim i kakvim ljudskim pravima govorite? Zar je ljudsko pravo upasti u tuđi grad s mnoštvom policajaca (nad kojima se također vrši prisila jer ne rade svoj posao nego štite izazivače i povorku perverzije) i uznemiravati djecu, obitelji, starije i pristojne šetače. “Povorka ponosa” nije nikakva povorka ponosa, nego povorka perverzije i izazivanja. Zar se policija šalje na legalne odluke gradske vlasti? Zašto vam treba laž da su nekome ugrožena ljudska prava? Vi govorite o diskriminaciji, a sami imate sve poluge vlasti! Dakle, optužujete narod da nekoga diskriminira! Zar niste prozirni s navodnim kršenjem ljudskih prava dok istovremeno gazite pravo na život, pravo na rad, pravo na nedjeljni odmor, pravo na ravnopravnost spolova, pravo na posebnu zaštitu obitelji i majčinstva, pravo na dostojanstvo! Javno okupljanje – da, javno izazivanje i vrijeđanje te unošenje nemira u mirne gradove u Hrvatskoj -- ne.

Znam da kod vas ovo pismo ne će imati nikakvog odjeka. Ja ga, stoga, upućujem cijeloj hrvatskoj javnosti koja mora znati da ste krenuli u lomljenje dostojanstva i budućnosti hrvatskoga naroda. Stoga ostanite na svom zlom putu a Hrvatice i Hrvate te sve građane Hrvatske pozivam na sveopći, zakonit i miran otpor vašoj ideologiji!

U Zagrebu 8. lipnja 2012.