Članci

ČESTITKA PREDSJEDNIKA OBITELJSKE STRANKE

Božić je neiscrpno nadahnuće i snaga

Rođenje Isusa Krista jednostavno nazivamo Božić. Koja je veza Obiteljske stranke i Božića? Obiteljska stranka ima svoje srce upravo u Božiću. Naime, današnji čovjek, njegove znanstvene institucije, njegova politika, mediji, pa čak i mnoge vjerske ustanove, najsnažnije djeluju protiv najnemoćnijih. U ovom vremenu, kada se ubojstvo nerođenog djeteta smatra ljudskim pravom, Obiteljska stranka jasno kaže da to nije i ne može biti ljudsko pravo, nego zločin protiv čovječanstva. Taj organizirani, sustavan i sveobuhvatan napad na čovječanstvo možemo pobijediti samo snagom Djeteta iz Jaslica. Zato su ovo trenuci u kojima prikupljamo snagu za pobjedu nad tim zločinom promatrajući i upijajući snagu Kralja kojem dajemo srce.

 

U današnjem vremenu, kada se širi želja za što dužim čovjekovim životom, sve više se donose zakoni koji to produžavanje žele ostvariti na „sirovini“ koja je embrij, čovjek, ljudska osoba. Upravo te „sirovine“ današnji čovjek treba. On danas mirno na izborima glasuje upravo za one koji u svojim programima navode da je takvo istraživanje (koje podrazumijeva uništavanje ljudskih osoba) važno za kvalitetan i dug čovjekov život te pobjedu nad nizom neizlječivih bolesti. Obiteljska stranka odbacuje bilo kakvo podilaženje biračima i jasno kaže da je to zločin protiv čovječanstva. Ne zaboravimo ovih dana misliti kako pomoći promjeni svijesti političkim sredstvima, kako se osposobiti za poslanje koje imamo. Snaga Božića promijenit će uspavane savjesti i zamrla srca. Krenimo od sebe!

U Hrvatskoj ćemo ovih dana slušati umilne čestitare Božića. Slušat ćemo silne reklame, političare i novinare koji ubijaju Božić. Oni će imati neograničen prostor. Posjetit će vjerske vođe, čestitati im, a ovi će im s punim poštovanjem odgovoriti s istim željama. Za to vrijeme Hrvatska se gubi. Ona se sa silnom čežnjom utapa u integracijama. Hrvatska sve više postaje beživotna pustinja. Ta pustinja u ljudima i među ljudima može se pretvoriti u zemlju meda i mlijeka, zemlju poželjnu za život samo našim dubokim ulaskom u snagu nemoći Božića.

Dragi članovi Obiteljske stranke. Poštovani podupiratelji i simpatizeri te svi ljudi dobre volje. Okrenimo se snažno i cjelovito Djetešcu iz jaslica. Samo u Njemu Hrvatska pobjeđuje. Samo s Njim i u njemu Obiteljska stranka može izvršiti svoje poslanje. Samo s Njim možemo pronaći i našem narodu darovati ideje i politiku kao služenje općem dobru. Bez snage Djetešca svaka politika se gubi i postaje politika usmjerena protiv pojedinca, naroda i čovječanstva. Zato svakom ponaosob želim susret s Djetetom. To Dijete se rodilo u obitelji. Zato je i moglo izvršiti svoje poslanje.

Stoga svakom želim čestit Božić i sretnu Novu 2013. godinu!

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke