Članci

STRATEGIJA VLADE: PRODAJA DUŠE, PREDAJA ZEMLJE I SEKS SA SVIMA

Prijedlogom zakona o strateškim investicijskim projektima Vlada Republike Hrvatske još jednom ukazuje na to da je narod bez zemlje, šuma, vode, infrastrukture i posla njezin – strateški projekt. Naime, kako drugačije objasniti namjeru Vlade da se kroz navodne strateške investicijske projekte bilo kome predaju vode, šume, poljoprivredno zemljište, kulturna i druga javna dobra i to sve u hitnoj saborskoj proceduri i kasnijem hitnom postupku.

 

Nakon što je raskinula s moralnim vrjednotama, nakon što je odlučila oduzeti roditeljima pravo na odgoj djece, a djeci pravo na roditeljski odgoj, nakon uvođenja pedofilskog spolnog odgoja, nakon sramoćenja i dijeljenja branitelja, Vlada je odlučila da Hrvati budu narod bez zemlje, šume, vode kulturnih dobara i infrastrukturnih objekata (autocesta, želljeznica, kolodvora, zračnih luka …) koje je izgradio svojim sredstvima.

Članak 52. Ustava Republike Hrvatske propisuje sljedeće:
More, morska obala i otoci, vode, zračni prostor, rudno blago i druga prirodna bogatstva, ali i zemljište, šume, biljni i životinjski svijet, drugi dijelovi prirode, nekretnine i stvari od osobitog kulturnog, povijesnog, gospodarskog i ekološkog značaja, za koje je zakonom određeno da su od interesa za Republiku Hrvatsku, imaju njezinu osobitu zaštitu.
Zakonom se određuje kako dobra, koja su od interesa za Republiku Hrvatsku, mogu i smiju upotrebljavati i iskorištavati vlasnici i ovlaštenici, tj. oni koji imaju prava na njima. Zakonom se,  također, određuje i visina naknada za ograničenja kojima su podvrgnuti.

Iz slova i duha Ustava jasno je da opća dobra nisu u vlasništvu Vlade. Međutim, prijedlogom Zakona o strateškim ulaganjima upravo se želi postići da Vlada slobodno, žurno pro(e)da opća dobra navodnom strateškom investitoru.

Predloženim zakonom Vlada namjerava, bez ikakvih značajnijih ograničenja, isto postupiti s vodama, šumama, poljoprivrednim zemljištem te objektima od osobitog kulturnog i povijesnog značaja. Čini sve što joj se prohtije – hitno i bez znanja javnosti. Valja naglasiti da sve navedeno nije u vlasništvu vladajuće garniture ni države, nego je opće dobro kojim država mora upravljati u skladu sa svrhom tog općeg dobra. Dakle, radi se o dobru koje pripada hrvatskom narodu.

Ukoliko se donese predloženi zakon, smatramo da je Vlada odlučila oduzeti narodu njegovu budućnost i učiniti ga robom. Takav zakon ne obvezuje hrvatski narod i “ulagačima” unaprijed poručujemo da ćemo dolaskom na vlast opće dobro vratiti hrvatskom narodu kojem to dobro i pripada. Pobrinut ćemo se da se svi koji su sudjelovali u ovim kriminalnim radnjama podvrgnu sudu i osude. Još jednom naglašavamo da je sadašnja vladajuća klika pravni i duhovni sljednik Komunističke partije, najveće zločinačke organizacije u povijesti čovječanstva. Ovakvom politikom dovršava se projekt uništavanja hrvatskog naroda započetog u vrijeme vladavine njihovih duhovnih očeva.

Partija je objavila rat hrvatskom narodu! Ako želimo opstati kao narod, dužni smo se oduprijeti!

Za Obiteljsku stranku
Mate Knezović, predsjednik