Članci

OBITELJSKA STRANKA - ČUVARICA OBITELJI I HRVATSKE!

Prije dolaska na Trg Svetog Petra, prilikom inauguracijske mise, Papa se obratio tisućama Argentinaca okupljenih u Buenos Airesu putem satelita. Govoreći u skromnom tonu: "Učinite mi jednu uslugu. Želim vas zamoliti da svi mi hodamo zajedno, brinemo jedni za druge ... brinemo za život. Briga za obitelji, briga za prirodu, skrb za djecu, briga za starije. Neka ne bude mržnje, međusobne borbe, ostavite po strani zavist i ne tračajte nikoga."
Kako jednostavna i velika poruka za sve nas.

Obiteljka stranka ima svoj program temeljen na načelima brige za obitelj i svake osobe od začeća do prirodne smrti. Obiteljska stranka želi očuvati Hrvatsku za buduće naraštaje onakvom kakva izgleda u najljepšim monografijama ali i s narodom koji će s ponosom spominjati svoju domovinu Hrvatsku bilo gdje u svijetu i koji se neće bojati za svoju opstojnost.
Oni koji svake 4 godine na izborima dobiju formalno i legitimno pravo da nas zastupaju u parlamentu, imaju veliku odgovornost da uistinu i izvrše ono što su obećali u predizborno vrijeme. Nažalost, svi smo više puta prevareni i osjećaj razočaranja nije ništa novo. Zato većina nas ne želi ponovno biti prevarena. Odgovor je – „drugi put ne izlazim na izbore!“ A to im je upravo i bio cilj. Zato ne budimo malodušni. Podignimo glavu, budimo ponosni na sebe i ne dajmo se prevariti.
Budimo ustrajni, samo tako možemo pobijediti sebe, jer izbori za Europski parlament su prilika da svojim glasom ponovno iskažemo svoj stav – „koga želim da nas predstavlja u Europi? Kome ću dati svoj glas, a da ne bude tamo za svoju korist i sramotu Hrvatskoj?“. Nemojmo izabrati ostati kod kuće na dan izbora. Izaberimo izaći iz kuće i hrabro zaokružimo Hrvatsku, zaokružimo Obiteljsku stranku pod redni brojem 21. na glasačkom listiću.
Za  EU parlament biramo dvanaestero. Obiteljska stranka neće Vas iznevjeriti.

1. KATARINA TONKOVIĆ PIGAC, dipl. iur
2. DUŠAN BEŠLIĆ, dipl. teolog
3. KREŠIMIR ŠTETIĆ, dipl. ing. elektrotehnike
4. ANĐA ĆURIĆ SLUNJSKI, dipl. ing građevine
5. MARINA SABLJIĆ, dipl. iur.
6. JOSIP TOMIČIĆ, dipl. ing. drvne industrije, dipl. kateheta
7. TOMISLAV JURIĆ, magistar računalnog inženjerstva
8. ZLATKO GREGOV, dipl. ekonomist
9. NIKOLA ROCA, magistar nutricionizma
10. GORAN PERIĆ, dipl teolog, novinar
11. MARIJA STUDEN, kemijski tehničar
12. DRAŽEN DUJMOVIĆ, ekonomist
Obiteljska stranka – čuvarica obitelji i Hrvatske! Vaša Obiteljska stranka!