Članci

KOMUNISTIČKE FINTE ZA PERKOVIĆA

Evo, na pomolu je rješavanje slučaja Lex Perković. Naši vlastodršci su dobili čak tri mjeseca i šest dana za novu fintu, po kojoj će moći zaštititi Perkovića i ostale komunističke sluge i ubojice. Nije to kratko vrijeme, osobito ako znamo da su Lex Perković donijeli tri dana prije pristupa EU. Tada su nadigrali Njemce, sada nadigravaju Reding i co..

 

No, ključno je pitanje zašto komunisti žele to vrijeme? Ako će Perkovića i co. izručiti 1. siječnja 2014., što dobivaju? Samo će se mučiti kroz ovih stotinjak dana. Tako nešto bi zaključio običan zdrav razum. No, moramo znati da naši komunisti nemaju zdrav razum, nego komunistički razum. Taj nama smrtnicima nije dohvatljiv. To vam je, ljudi moji, paklenski razum, paklensko srce s paklenskim namjerama. Pazite sad, paralelno u proceduru ide Lex Perković i promjene Ustava Republike Hrvatske. I jedan i drugi odnose se navodno, na teške zločine, u koje spadaju i komunistički zločini. Dakle, dogodit će se to da će promjenom Ustava biti moguće suditi Perkoviću i co. u Hrvatskoj. Tako će Hrvatska procesuirati Perkovića prije 1. siječnja 2014., a Njemačkoj i EU, a osobito hrvatskom narodu, pokazat će figu koja se trenutno nalazi u džepu.
Neki će reći da će HDZ odbiti glasovati za takve ustavne promjene. Ja ne vjerujem u takav scenarij. Bože daj da hoće i da se pokaže da ima netko u Saboru tko je voljan prokazati komunizam kao zločin, a sve koji su pripadali i pripadaju toj ideologiji ljudima spremnim počiniti, prikrivati, poticati i izvršiti najgnjusnije zločine. Koliko se sjećam da je Karamarko već prihvatio sudjelovanje u ustavnim promjenama. Dakle, krug se zatvara. Komunisti su šest mjeseci izigrali EU,sada pripremaju produžetke u kojima će odnijeti pobjedu. Uostalom, HDZ-u poručuju da i bez njega mogu promijeniti Ustav. Komunisti će, uskoro, objaviti svoju pobjedu. Sada govore o kompromisu.
Milanović već unaprijed prebacuje „lopticu“ na branitelje. Logika je „ako prihvatimo Europski uhidbeni nalog, onda će i branitelji odgovarati pred europskim sudovima“. Iako se radi o prijevari, jer naši branitelji nisu ratovali u EU, nego na svojoj zemlji, ipak pokazuje Milanovićev mentalni sklop da su hrvatski domoljubi uvijek krivi, barem kao četnici. Dakle, projekcija je jasna. Nakon promjena Ustava bit će svakako progona branitelja. Možda deset branitelja za jednog komunističkog zločinca za kojeg neće biti dokaza.
No, što je sa komunističkim zločinima počinjenim u Hrvatskoj? Sudeći po političarima koji o tome imaju priliku govoriti – nije ih ni bilo. Hrvati moji. Tužna je naša sudbina. Partija nam diktira sve. Neka ovom narodu Bog prosvijetli pamet.
U Zagrebu, 25. rujna 2013.

Mate Knezović