Članci

ZADATI KOMUNIZMU SMRTNI UDARAC

Komunizam u Hrvata definitivno je preživio. Dakle, komunizam u EU živi. Jedna EU članica, i njen narod, teško stenju pod čizmom komunističke diktature. No, ovaj puta se ne radi o diktaturi proleterijata, nego o političko-tajkunskoj i jugoslavensko-četničkoj diktaturi, koja se i ne libi govoriti da više nema socijalne države. Komunisti, pred očima hrvatskog naroda, uništavaju nacionalnu državu hrvatskog naroda i socijalnu državu. Komunisti stvaraju novi sloj beskućnika, iseljenika, obespravljenih … Za sve to je opravdanje „fiskalna stabilnost“. Komunisti, bezosjećajni, besćutni i beskrupulozni, kakvi su uvijek bili, našli su nove neprijatelje u hrvatskom narodu i sirotinji. U Hrvatskoj je stvoren novi sloj proletera na koje komunisti ne računaju. No, Obiteljska stranka računa na svakog čovjeka, na imućnog i siromašnog ako im je čovjek i Hrvatska u srcu.


Ovo sve pišem jer je došlo do apsurda. Komunizam, iako se sada njegova snaga u Hrvatskoj očituje čak više nego u zadnjim fazama tzv. SFRJ, krhkiji je nego ikada i bliži se njegov posvemašnji slom. Upravo ovo vrijeme je ono u kojem mu se može zadati smrtni udarac. U stvaranju Hrvatske države pružena je ruka svima. Svi koji su htjeli sudjelovati u stvaranju su bili dobro došli. Nitko ih nije pitao za prošlost. Sve im je bilo oprošteno, a da se i nije tražilo nikakvo kajanje. Hrvatski domoljubi, naivni kakvi jesu, prvi su pružili ruku svojim krvnicima, ubojicama naših očeva i stričeva, naše djece i intelektualaca. No, komunisti nisu nikome oprostili. Oni Hrvatima nisu oprostili pravo na postojanje, na državu i slobodu. Kod komunista nema oprosta. Oni nastavljaju svojim zlim putem. Taj put je put propasti.
Ovo je vrijeme u kojem moramo tražiti da se u Ustav unese komunizam kao zločinački sustav i jugoslavenske ideje kao zločinačke. Iako to sada ne može proći narod mora postati svjestan uzroka hrvatskih zala.
Ovo je vrijeme u kojem moramo svima osvijestiti da više nikada ne glasuju za stranke koje nisu napravile unutarnju lustraciju. Ni jedna politička stranka koja u svojim odredbama nema zabranu primanja u članstvo bivših komunista, osim ako su se duboko i iskreno pokajali, ne može se smatrati hrvatskom strankom.
Ovo je vrijeme u kojima zločini komunizma, usprkos komunističkoj vlasti u Hrvatskoj, izbijanju na vidjelo.
Ovo je vrijeme u kojem svim srcem trebamo reći ne novim reformama koje bistriji komunisti spremaju. Ponovno se sprema prijevara hrvatskog naroda, jer će se pojaviti oni „socijaldemokrati“ koji će nastojati okupiti neku blažu „demokratskiju“ komunističku varijantu. Hrvatski narod mora to odbaciti.
Bez oslobađanja od komunističko-jugoslavenske ideje ostaje nam zaostajanje za susjedima, svijetom i isključenje iz glavnih naprednih ideja i strujanja.
U Zagrebu 29. rujna 2013.
Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke