Članci

PISMO ČLANSTVU, PODUPIRATELJIMA I SIMPATIZERIMA ZA NOVU 2014. GODINU

mate knezovic5

Poštovani i dragi članovi Obiteljske stranke!
Poštovani i dragi podupiratelji, simpatizeri i svi vi koji pratite rad Obiteljske stranke!
Obiteljska stranka, i nakon gotovo pet godina od svog osnivanja, zrači svježinom na hrvatskom političkom prostoru. Vjerujemo da smo kroz ovo vrijeme zadržali nadahnuće i viziju stranke koju smo imali kod njenog osmišljavanja, osnivanja i početka djelovanja na hrvatskoj političkoj sceni. Iako su mnoga pitanja, koja smo najavljivali prije pet godina, u Hrvatskoj u svoj silini otvorena, još ni izbliza u Hrvatskoj nije na sceni javna politika i politike koje bi odgovorile na teška i izazovna pitanja življenja čovjeka u istinskoj zaštiti ljudskih bića i hrvatskog naroda.


Ovu 2013. godinu zatvaramo sa sviješću da smo u Obiteljskoj stranci i javnosti učinili značajne pomake u organizaciji, promoviranju politike Obiteljske stranke i prepoznatljivosti stranke u hrvatskom narodu. Iza nas su lokalni izbori i izbori za Europski parlament na kojima smo stjecali iskustva i znanja te promicali našu politiku. Zadržali smo vjerodostojnost i koheziju stranke te smo još čvršći i organiziraniji iz svega izašli. Pristupio nam je značajan broj novih pretežno mladih i obrazovanih ljudi.
Nakon Sabora stranke, održanog 30. studenoga 2013., pred strankom je novi četverogodišnji ciklus u kojem stranka mora postati općepoznata u hrvatskom društvu. To je zadatak središnjice, županijskih, gradskih i općinskih organizacija te svih članova stranke i njezinih suradnika i simpatizera. Vjerujemo da stranka odražava istinske vrjednote i hrvatske nacionalne interese. Zato vas pozivam na odvažnost, na odgovornost, disciplinu, kreativnost, inicijativnost i sve ono što može koristiti dobrobiti našeg naroda i države. Odbacimo mlitavost! Odbacimo malodušnost! Odbacimo neodlučnost! Odbacimo inertnost! Hrvatska je uvijek živjela od ljubavi svojih sinova i kćeri. Hrvatska je uvijek živjela protiv i usprkos volji moćnika. Ugradimo ljubav kroz Obiteljsku stranku u Hrvatsku kakva je u našoj viziji. Hrvatska je zaslužila da ju vode sinovi i kćeri koji daju svoj život za njene ljude i njezinu opstojnost.
Obiteljska stranka treba svakog svog člana. Obiteljska stranka ima mjesta za svakog člana i simpatizera. 2014. godina neka bude godina svestrane izgradnje naše stranke jer sam uvjeren da Hrvatska treba našu stranku i ono što ona u sebi nosi. Hrvatska treba svakog od nas. Pomognite naš rad uplatama vaših članarina i donacijama. Potrudite se organizirati podružnice. Prenesite dobru vijest da u Hrvatskoj postoji jedna stranka u kojoj su ljudi uistinu usmjereni na izgradnju općeg dobra.
U tim mislima neka vam je sretna, blagoslovljena i uspješna Nova 2014. godina, godina bolje Hrvatske i još bolje Obiteljske stranke!
U Zagrebu 30. prosinca 2013. godine

Vaš
Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke