Članci

IMPERATIV LUSTRACIJE U HRVATA

Obiteljska stranka - priopćenje

Obiteljska stranka smatra da je lustracija, kojom će iz institucija sustava biti isključeni i trajno onemogućeni oni koji su počinili zločine protiv hrvatskog naroda i države te oni koji su digli ruke protiv domovine, imperativ hrvatske politike i uvjet nacionalnog pomirenja i razvoja. Izručenjem Perkovića dosadašnje službene hrvatske politike doživjele su poraz, no hrvatski narod doživio je pobjedu koja daje nadu da će preživjele komunističke strukture, komunističke stranke te mentalitet doživjeti potpuni krah.
Obiteljska stranka smatra da su ispunjeni svi uvjeti za raspisivanje saborskih izbora. Naime, nakon što se sadašnja vlast stavila u opreku narodu, nakon što je nebrojeno puta pokazala da prezire volju hrvatskog naroda, nakon što je stala u obranu potencijalnih ubojica i njihovih nalogodavaca, sadašnja vlast iscrpila je sav legitimitet kojim bi mogla zadržati na vlasti i ostati barem prividno demokratska.
Pozivamo Državnog odvjetnika, Mladena Bajića, da žurno da neopozivu ostavku. On je svojim postupcima dokazao sluganstvo te je prekršio Ustav Republike Hrvatske koji jamči Državnom odvjetništvu neovisnost u progonu počinitelja kaznenih djela i zaštite interesa Republike Hrvatske.
Pozivamo Predsjednika Republike, koji je narušio ugled Republike Hrvatske stajući na stranu komunističkih tirana, da nakon demokratskih izbora i sam dadne ostavku i omogući Hrvatskoj demokratizaciju društva i razvoj države.

U Zagrebu 21. siječnja 2014.

U ime Obiteljske stranke
Mate Knezović, predsjednik