Članci

ODRŽANA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE OBITELJSKE STRANKE ZA GRAD SPLIT

P4051089

Dana 08.ožujka 2014. godine održana je skupština gradske organizacije Obiteljske stranke za grad Split.  Skupu je nazočilo  pedesetak članova i simpatizera stranke te gostiju. Nakon pozdravnog govora i dobrodošlice skupu se obratio Zlatko Gregov, bac. oecc., dopredsjednik Obiteljske stranke koji će u svibnju mjesecu na zajedničkoj listi Saveza za Hrvatsku biti predstavnik Obiteljske stranke. Gregov je u svom izlaganju naglasio vrjednote koje će zastupati i za koje će se boriti u Europskom parlamentu. Priije svega obitelj i njezinu zaštitu.

Nazočnima se zatim od gostiju obratio prof. dr. sc. Ivica Grković,predsjednik županijskog odbora Hrasta koji je kazao da su Hrast i Obiteljska stranka istih svjetonadzorskih načela te da ta načela sljedi sve više mladih ljudi. U radnom dijelu skupštine izabrano je novo vodstvo Obiteljske stranke za grad Split. Novi predsjednik splitskog ogranka je Tomislav Jurić,  mag. ing., zamjenik Krešimir Grgić a za tajnicu je izabrana Andrijana Škarpa. Novoizabrani predsjednik zahvalio se na izboru i u nekoliko rečenica predstavio smjernice svog budućeg djelovanja. Naglasio je da će ustrajati na načelima koje njeguje Obiteljska stranka od svog osnutka. Za grad Split Jurić ocjenjuje da kao drugi po veličini grad u Republici Hrvatskoj nije adekvatno razvio potencijale u gospodarskom kulturnom i političkom smislu te da je potrebno uložiti napore kako bi Split bio na razini koja mu pripada.  Na kraju se članovima, simpatizerima te gostima obratio Mate Knezović, dipl. iur., predsjednik Obiteljske stranke kazavši kako je istinski pravi put izlaska iz krize povratak krščanskim korjenima, Zahvalivši gostima iz Saveza za Hrvatsku rekao je da će Savez za Hrvatsku očuvati općeljudske vrjednote i hrvatske nacionalne interese.
Nakon skupštine usljedila je tribina na kojoj su Mate Knezović i Zlatko Gregov održali predavanje na temu „Obitelj jučer, danas, sutra“. Istakli su da obitelj ne znači živjeti jedni pored drugih nego živjeti zajedno te da će Obiteljska stranka ispuniti cilj zbog kojeg je osnovana, a to je zaštita obitelji i očuvnje hrvatskih nacionalnih interesa.
Za više informacija:
Središnji ured Obiteljske stranke
Mob: 099 7952590
E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

P4051086

P4051084

P4051085