Članci

POKRET ZLONOSNIH ŽABA KRASTAČA

Bez revolucije nema opstanka. Samo revolucija koja stalno traje daje nužnu napetost, strah i – vlast. Revolucionari traže krv, mržnju, strah, ponižavanje, zatvaranje nevinih pa stoga daju krila najbestijalnijima među nama. Upravo takva je naša vlast. Svugdje pustošenje, od gospodarstva do državne uprave, od demografije do poljoprivrede, od zakonodavstva do oružanih snaga. 'Užas odasvud', rekao bi prorok.
Takav 'užas odasvud' jest i naš predloženi Zakon o životnom partnerstvu. Taj je prijedlog izrastao iz duha totalitarizma, komunizma i duha liberalizma, a danas je poznat pod nazivom genderizam (rodna ideologija). I, ima li tko što protiv?

Da vidimo toga tko će se usuditi dignuti glas protiv nas! To je pokret u čijem je  središtu stražnjica, izmet, pedofilstvo, zlostavljanje društva, uništavanje tradicije, destrukcija zdravih odnosa i svega onoga što prosječan čovjek današnjice smatra poželjnim i normalnim. Riječ je o rušilačkom pohodu kojem se priklanjaju samo mlakonje, a takvih je danas među nama sve više. Koji nam se ne usude otvoreno prići, moraju nam podilaziti. To je pohod koji je već promijenio lice zemlje. Čim je prihvaćeno da se slobodno mogu ubijati djeca u utrobi majke, širom su otvorena vrata svim zlima u nekada kršćanskom svijetu. Danas je to svijet ubojica, šutljivaca, lopova, bezličnjaka i robova najnižih strasti. Kršćanstvo na Zapadu ostalo je tek u tragovima – u pojedincima ili nekim manjim skupinama. Današnji je kršćanin Zapada mlak kršćanin, najbjednije je stvorenje u povijesti. To je ono što nama treba. On je prezreo silu i snagu Isusa Krista, ono što su generacije prije njega stvarale, na čemu su se odgajale, što su štitile svojim životima. On je, kao prvo, prezreo Crkvu, ocijenio je da je smetnja, a navodno je zadržao Isusa Krista. Ubrzo zatim odbacio je i Isusa Krista. Idući je korak bio odbacivanje čovjeka, uz prethodni prijezir svake ljudskosti. Ubrzo se stravično  okomio na vlastito potomstvo: kroz legalizaciju pobačaja i kontracepcijskih pilula, i umjetne oplodnje. Sada se preostali zapadnjaci valjaju u sodomizmu, poligamizmu i svakoj vrsti zloće i nastranosti. Zato će kršćanski Zapad uskoro postati potpuno neprepoznatljiv. Svoje će preostale crkve pretvoriti u diskoteke, proizvodne hale, ugostiteljske objekte... i džamije. Ništa čudno, to smo očekivali, jer mlakonje su svoju djecu pretvorili u ateiste, a unuke u pogane i otpadnike, pedofile i ovisnike. To je naš veliki uspjeh. Mi se danas borimo da se ne usvoji Zakon o životnom partnerstvu. To bismo smatrali svojim uspjehom. Kao, eto, uspjeli smo odgoditi nešto što ćemo sutra donijeti...
Ima li dovoljno nas koji će zaustaviti pohod zlonosnih žaba krastača!? Odajem priznanje onima u Saboru i javnosti koji ukazuju na protuustavnost, protuprirodnost i ostalo 'protu'. No, to nije dovoljno. Mi moramo ući u rat s onima koji protiv nas i naše budućnosti desetljećima vode kulturni rat. Moramo prestati izbjegavati borbe i objaviti rat onima koji stalno ratuju protiv naše kulture, vjere, tradicije, obitelji, djece. Mi im moramo jasno reći: Kada dođemo na vlast, ni kamen na kamenu ne ćemo ostaviti od vaše ideologije. Ponovno ćemo u središte našeg djelovanja postaviti čovjeka: muško + žensko. Ponovno ćemo staviti naš narod pod zaštitu naše politike.
Moje mišljenje je jasno. Ne samo da treba poslati poruku da ne će biti nikakvoga braka za tzv. LBGT zajednicu. Nikakav poseban privilegij zbog tzv. spolne orijentacije ili tzv. rodnog identiteta ne će biti moguć. U okviru postojećih općepriznatih temeljnih ljudskih prava, zapisanih u Općoj deklaraciji o ljudskim pravima Ujedinjenih naroda, Europskoj konvenciji o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda, te Ustavu Republike Hrvatske, jamče se temeljna ljudska prava i slobode svim ljudima. Tako i hrvatske zakone treba očistiti od genderizma (rodne ideologije). Dakle, ne samo da ne ćemo prihvatiti teoriju i praksu tzv. novih ljudskih prava, nego ćemo ta tzv. ljudska prava vratiti u okvire naprijed navedenih najviših međunarodnih i domaćih pravnih akata. Sve ono što nisu ljudska prava, a nameće se kao ljudsko pravo i sloboda, bit će izbrisano. Samo takva jasna poruka, politika i praksa mogu zaustaviti smrtni zadah i moralnu trulež koja se nadvila nad naš narod. Samo takvim mjerama može se zaustaviti daljnje razmnožavanje zlonosnih žaba krastača koje po Hrvatskoj siju smrt, siromaštvo, besplodnost i strah.
Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke