Članci

Queer (eng. čudan, nastran), vrijeđaju Željku pobjednicu

PRIOPĆENJE OBITELJSKE STRANKE
Queer (eng. čudan, nastran), nekakva grupica gubitnika na Referendumu o ustavnoj definiciji braka, vrijeđa Željku Markić, pobjednicu, koja je pokrenula Hrvatsku i omela nastrane planove „nastranih“. Na stranu „nastranih“ stao je milicajac koji više ne može nositi obljubljenu crvenu zvijezdu petokraku. Ipak može dopustiti, potaknuti i budno paziti da „nastrani“ luzeri neometano vrijeđaju, šire klevete i mržnju prema braku kao zajednici isključivo jednog muškarca i jedne žene. Oni vrijeđaju i druge pobjednike nad nastranošću, nasiljem, laži, a to su obitelj, Opus Dei…

Obiteljska stranka snažno podržava pravo svakog čovjeka na zaštitu njegovog dostojanstva. Pozivamo Državno odvjetništvo da preispita postoje li u pozivu Quuer festivala Zagreb na Željka M Party elemenata širenja i poticanja na vjersku, nacionalnu ili drugu mržnju iz Kaznenog zakona Republike Hrvatske, te izvrgavanja Republike Hrvatske ruglu. Naime, odredbu Ustava o braku kao zajednici žene i muškarca donio je hrvatski narod i pri tome se vodio svojom dobrobiti. Dakle, „nastrani“ napadaju na Ustav i time izvrgavaju ruglu Republiku Hrvatsku. Teško da će to drug Ostoja i bratija prepoznati, no njima će „suditi“ hrvatski narod kada za to dođe vrijeme, a to je vrlo blizu.
Obiteljska stranka još jednom upozorava javnost da se iznimno velika sredstava iz proračuna daju ovako nastranim idejama, programima i udrugama. Ujedno ističemo da ćemo po dolasku na vlast preispitati financiranje udruga čiji su programi usmjereni protiv braka, obitelji, djece, Republike Hrvatske i njezinog opstanka i napretka.

Za Obiteljsku stranku:
Mate Knezović, predsjednik