Članci

HOĆE LI ZVIJER PREŽIVJETI?

 Mate 9 6

Do sada su u Hrvatskoj zločinci i zločinačke organizacije bili jedinstveni. Njihov zajednički cilj je bio i ostao zločinački, po dubini i širini. Taj plan je izišao iz samog Pakla. Tamo je osmišljen. Izvoditelji tog plana bili su različiti, već oni koje je Svjetlonoša pronašao među tzv. hrvatskim političarima i tzv. hrvatskim intelektualcima.
Svakako da je najveća i najznačajnija zločinačka organizacija Partija. Ona je nekada bila poznata kao Komunistička partija, Savez komunista, Stranka demokratskih promjena, a danas kao Socijaldemokratska Partija. I do sada je bilo obračuna na tzv. hrvatskoj ljevici, ili u Komunističkoj partiji. Međutim, zvijer je preživljavala, oporavljala se i s novim plaštem, no istim srcem i duhom, nastavljala pustošiti, ubijati, razdavati svemu i svakomu hrvatske teritorije, pljačkati, žrtvovati na svojim humcima našu djecu, raseljavati Hrvate diljem svijeta …
Dok ta stara zvijer nastoji pokazati da je ona glavna, da ni sukobi, ili „sukobi“, unutar zvijeri njoj ne mogu ništa, dotle neki pojedini hrvatski naivci govore da Hrvatska treba imati i lijevo i desno plućno krilo. Da, istina, Hrvatska treba imati plućna krila, no Partija je tumor, a ne plućno krilo. Da je ona plućno krilo kroz njega bi dolazio kisik u cijelo tijelo, ono bi se borilo protiv bolesti i smrti, no od tog „plućnog krila“ dolazi samo nevolja, pedofilija, protuprirodni zakoni, uništavanje naše kulture, jezika … Neka nam Bog pomogne i da se oslobodimo te zvijeri kako bi Hrvatska krenula naprijed. 
I dok se Hrvate nastoji zabavljati odnosima sluge Zvijeri dotle njezin program teče neometano. Tako je nebitno (jer je bitan „sukob“) koliko će teritorija izgubiti Hrvatska prema Sporazumu o arbitraži između Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Hoće se pokazati nebitnim i što je uznik, Stepinčevog duha, Dario Kordić, pušten iz zatvora, što ga je dočekao razdragani hrvatski puk, što ga je Kordić ohrabrio i posvjedočio snagu vjere u Isusa Krista. Gotovo nezapaženo je prošla i daljnja institucionalna agresija na obitelj i brak, koja se očituje u novom Obiteljskom zakonu. Nastoji se pokazati nevažnim i promjene radnog zakonodavstva prema kojem će radnik biti roba na tržištu.
Neka se Bog smiluje Hrvatima i Hrvatskoj da se oslobode Zvijeri oličene u Partiji i njezinim raznim izvedenicama. Neka nam pomogne da Hrvatsku vratimo Hrvatima i da njom upravljaju u skladu s božjim i prirodnim zakonima.
 
U Zagrebu, 7. lipnja 2014. 
Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke