Članci

KRŠĆANI SU U GOLEMOM ZAKAŠNJENJU, IZLAZ JE U KRISTOKRACIJI!

mate knezovic5

Što se to događa s kršćanima? Na ovo moje pitanje nije teško odgovoriti. Izgleda da su kršćani kasne za događajima. Eto, oni se hoće „modernizirati“, dok je cijeli svijet otišao u postmodernizam, postliberalizam, postdemokraciju. Vidimo da se kršćani, i to najveće uzdanice i laika i klerika, uzdaju u demokraciju. Kršćani traže referendume, glavinjaju i ne znaju kamo bi. Dok neprijatelji čovjeka udaraju na temelje kršćanstva, a to je Krist i Božji zakoni, dotle kršćani brane – demokraciju.Umjesto da postave bedeme tamo gdje je napad, kršćani brane položaje koje nitko ne napada. Kršćani misle da će promjenama Ustava nešto napraviti. Odgovorno i pravovremeno upozoravam da će igrati za naše neprijatelje, a da će misliti da su igrali za narod.

Upozoravam da kršćani moraju snage upotrijebiti za obranu Krista, Njegovih zakona i Deset Božjih zapovijedi. Golema je zabluda da će se promjenom Ustava išta promijeniti. Kršćani misle da nešto rade i da se bore. Istina, bore se na poljima na kojima se i naši neprijatelji bore. Dokaz tomu jest činjenica da su i Josipović i GONG za promjenu Ustava. Čak je moguć i velik stupanj suglasnosti u svezi s tim promjenama. Eto, tako ćemo imati novi dijalog, a narod će i dalje propadati, djeca se ubijati, prostor ostajati pust, mladi iseljavati, bludnost rasti, pederastija preuzimati i ono što do sada nije uspjela, svećeništvo i Kristova Katolička Crkva prezirati, a časne sestre i svećenici glasati za gey programe misleći da glasuju za manje zlo. Kršćani su odbacili Krista i Njegove zakone, a prihvatili pravila igre Kristovih neprijatelja. Izvjesno je da ćemo i dalje gubiti bitke.
Borbu treba radikalizirati! Naime, na ljutu ranu ide ljuta trava. Na zločinačke projekte, koji su nesumnjivo nadahnuti Luciferom i njegovim anđelima, te koji se provode po njihovim slugama na zemlji, ne može se odgovoriti demokracijom, nego samo Kristokracijom. Kristokracija bi se sastojala u strategiji i taktici prema kojoj bi kršćani morali svoje postupke i poteze u politici, znanosti, kulturi, školstvu, zdravstvu, obitelji, radu i svemu drugom promatrati tako da se stalno pitaju koji je Kristov odgovor na novu pojavu, problem, temu ili dilemu. Sve dok je kršćanima demokracija standard, dotle će Lucifer i njegovi napredovati. Laž je da igdje na svijetu vlada demokracija. Sve su zapadne zemlje već odavno odbacile demokraciju kao sustav vladanja. Dakle, demokracija je prijevara upravo kršćana. Kršćani moraju odbaciti demokraciju i prihvatiti Kristokraciju kao sustav vladanja. Takav sustav vladanja je u biti služenje. On ne odbacuje vox populi, no važniji mu je vox dei. Samo je ponekad vox populi i vox dei. U ovakvom sustavu kršćanin se ponekad mora suprotstaviti glasu naroda i, po potrebi, odstupiti s vlasti ako bi takva vlast bila u suprotnosti s Božjim zakonima.
Nadalje, kršćanski političar dužan je proslijediti poruku narodu da je u sukobu s Bogom kada čini ono što je u suprotnosti s Božjim zakonima. Jedino na taj način glas naroda i glas Božji mogu biti u skladu. Dakle, kršćanin, bio on svećenik, umjetnik, političar, težak, vojnik, učitelj, policajac... najprije služi Bogu, jer jedino kroz to i takvo služenje može služiti narodu.
Na žalost, danas nemamo dovoljno jasnih uputa ni dovoljno izobrazbe kršćana za djelovanje u politici, pa tako ni kršćanskih političara. Naši neprijatelji su u velikoj prednosti. Njihove škole su prepune. Njihovi učenici su izvrsni. Njihovi su plodovi razarajući. Sve ovo što nam se događa mora potaknuti naš misleći kršćanski narod da nanovo promisli; mora potaknuti i naše pastire na novo promišljanje i pristup. Moraju na pozornicu izaći novi, kristovski nadahnuti intelektualci koji će znati dobiti bitke i na političkom području, inače nas ne će biti.

U Zagrebu 20. kolovoza 2014.
Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke