Članci

PRAZAN GRAD – LIJEK ZA JAD

Obiteljska 1 2

Priopćenje Obiteljske stranke povodom Gay parade 2015.

Obiteljska stranka poziva sve Zagrepčane i goste da sutra, subota 13. lipnja 2015., ne dolaze u centar grada neposredno prije, za vrijeme i neposredno poslije parade pedera, a onima koji u centru grada žive da ga napuste u vrijeme parade. Naime, oni „lezbe, pederi, bi, trans i queer osobe“, kako sami kažu, u paradi razuzdanog jada, teroriziraju naš grad. Da bismo izbjegli teror, sablazan djece i pokazali da ih nitko ne mrzi, otiđite od njihovog šarenila u predivno zelenilo Maksimira, Jaruna, Sljemena, na selo ili na plavo more. Uglavnom, ne dajmo im nikakvu pozornost, jer je i ne zaslužuju. I ovo ludo vrijeme će proći.
Pozivamo vas da se u centru grada nikako ne nađete od 15 sati na dalje.

Njihovo okupljanje je u 15 sati na Trgu Marka Marulića, a u 16 sati kreću slijedećom trasom:  TRG MARKA MARULIĆA – ULICA FARKAŠA VUKOTINOVIĆA – SAVSKA CESTA – ROOSEVELTOV TRG – TMT – FRANKOPANSKA – ILICA – TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA – JURIŠIĆEVA ULICA – DRAŠKOVIĆEVA ULICA – ŠOŠTARIĆEVA ULICA – ULICA RIBNJAK – PARK RIBNJAK.
Ukoliko se zateknete u vašim stanovima preporučujemo da zatvorite prozore, ne izlazite na balkone i ne dajte im nikakvu pozornost.
U Zagrebu 12. lipnja 2015.
Za Obiteljsku stranku
Mate Knezović, predsjednik