Članci

U Solinu održana osnivačka skupština solinskog ogranka Obiteljske stranke

Solin1

Dana 27. 06. 2015 g. u Solinu (Vranjic) održana osnivačka skupština solinskog ogranka Obiteljske stranke.U Solinu, gradu  koji  je naša nacionalna i vjerska kolijevka,  osnovan  je ogranak Obiteljske stranke za Grad Solin. Obiteljska stranka je tako "proširila svoju obitelj" i u ovom lijepom i najmlađem hrvatskom gradu smještenom na rijeci Jadro.Za predsjednika ogranka jednoglasno je izabran Filip Brčić. Za dopredsjednika je izabran Damir Mandić, a za tajnika Jozo Brčić.

 

Novoizabrani predsjednik Filip Brčić, zahvalio se na izboru i u nekoliko rečenica predstavio smjernice budućeg djelovanja solinskog ogranka. Naglasio je da će ustrajati na jačanju stranke i načelima koje njeguje Obiteljska stranka od svog osnutka.

Osnivačkoj skupštini nazočili su predstavnici i članovi Obiteljske stranke iz Splitsko-dalmatinske županije, te kao gost jedan od osnivača Obiteljske stranke Gvido Piasevoli.

Najavljeno je kao prioritet osnivanje novih ogranaka, te osnivanje županijske organizacije Obiteljske stranke.

Članovi skupštine su se bavili aktualnim političkim temama vezanim uz Grad Solin i donijeli okvirne smjernice za djelovanje na lokalnoj razini.