Članci

HOĆE LI EU PREPUSTITI HRVATSKU ISLAMIZACIJI

MateKnezovicObiteljska


Stanje u Europi je dramatično. Zatvaraju se granice, dižu se vojske i ograde, narodi drhte  pred navalom rijeke mladih ljudi. Europa je još jednom prevarila sebe. Europa je još jednom kasno shvatila što se uistinu zbiva. U Europi su izvrgavali pritiscima i ruglu one koji su ju opominjali, a lažne proroke veličali. Europa je odricanjem od kršćanskih temelja izgubila razum, mudrost, jakost i stekla lažnu samilost i istinsku zloću. Mlitavci i zločinci su još jednom Europi podvalili podjele. Europa se raspada i pitanje je samo kako će to biti, koliko tabora će biti. Pitanje je hoće li se dići veliki duhovi u politici, duhovnosti, kulturi, znanosti? Je li ovo kraj Europe, a ne samo Europske unije? Pitanja je puno, a ni jedan odgovor se ne nazire.


No pustimo Europu i Europsku uniju. Što će biti s Hrvatskom nakon zatvaranja granica Mađarske prema Srbiji, a i prema Hrvatskoj ako bude trebalo? Što će biti kada nam naši dobri susjedi s istoka pošalju sve izbjeglice, a Slovenija zatvori granicu? Tada Hrvatska biva prepuštena sebi kao za vrijeme turskih osvajanja, kao za vrijeme srbijanskih agresija posljednjih 100 godina. Naši divni političari sa dubokoumnim raspravama poručiše nam da Hrvatska ima kapaciteta za 3000 izbjeglica. Ostali će biti na Zrinjevcu. Naši divni političari ne razmišljaju o ogradama jer: „Mi smo protiv ograda“, reče ona koja je Hrvatsku proglasila agresorom, a koju ne mogu nazvati ni ministricom. Naši divni političari misle o dosjetkama i kako osramotiti drugog zbog engleskog ili nečeg drugog. Hrvatska ostaje prepuštena sebi. Shengen se zatvara. Balkan nam kuca na vrata s ljudima kojima je na usnama allah akbar. Naši divni političari ne razmišljaju zašto su na putovima pretežno mladi ljudi. Hrvatskoj na vrata kuca ponavljanje povijesti. Hrvatska čak nije ni u Višegradskoj skupini. Hrvatska jednostavno nema nikoga tko bi joj pomogao. Jedino neko čudo može učiniti to da Hrvatsku ne preplave stotine tisuća mladih ljudi, muhamedanaca, koji će ostati tu. Njemačka će naše ljude sigurno rado primiti. Zauzvrat bi u Hrvatsku mogla poslati 400 000 pridošlica. Ona zatvara granice, no otvorit će ih za mlade Hrvate. Oni će bez problema moći doći na rad i ostati tu zauvijek. Nakon 800 000 novih muslimana oko 1 600 000 Hrvata bi ublažilo islamizaciju Njemačke. Hrvati su dobri vojnici pa bi činili i vojnu ravnotežu. Mislite da je ovo pretjerivanje? Vidjet ćemo uskoro ako se ODMAH ne probudimo i pobunimo.
U ovim trenutcima moramo znati kako smo se kroz povijest branili i obranili, pa i onda kada smo ostali kao relikvije relikvijarum, pa i onda kada su nam rekli „izgubili ste, predajte se“, pa i onda kada su nam krvnički pobili mladost te intelektualnu i duhovnu elitu. Ovo je trenutak kada moramo reći da nećemo riskirati svoju budućnost, svoju kulturu, svoju vjeru. Neki naši pastiri nisu shvatili, u svojoj dobrohotnosti, što se sprema. Vjerujem da su zadnjih dana počeli shvaćati. Rijeka ljudi je nepresušna. Oni trebaju ostati blizu svojih zemalja i blizu svojih domova. Njih treba na human, kršćanski način, vratiti što bliže njihovim domovima. Treba pomoći zemljama u kojima je rat da rat što prije prestane. Treba izvršiti pritisak na zemlje iz njihovog susjedstva da prime te ljude. Treba što prije reći da možemo primiti samo bolesne, djecu, žene i starce koji su iznemogli i da ćemo ih vratiti čim se stvore uvjeti za povratak. Na kraju, ali najvažnije, trebamo otvoriti um i srce i postupiti čovječno, ali čvrsto. Jedino tako možemo pomoći i sebi i tim ljudima. U slučaju nasilja valja odgovoriti na primjeren način, bez straha i odlučno. Mi nismo ratove izazvali, nećemo na sebe preuzeti nerazumne terete.
I još nešto za kraj. Ako nismo voljni pokrenuti demografsku, kulturnu, gospodarsku i duhovnu obnovu onda se nemojmo ni opirati. Prepustimo svoju zemlju i idemo svi u Njemačku. Kažu da tamo ima posla za sve, a Njemaca je sve manje. Ja i moj dom ostajemo ovdje.