Članci

PODRŠKA AKCIJI 40 DANA ZA ŽIVOT

Slide123

OBITELJSKA STRANKA
Priopćenje

Obiteljska stranka snažno podržava ciljeve i metode akcije 40 dana za život. Mi vjerujemo da je svaki ljudski život u svakoj njegovoj fazi, od začeća do prirodne smrti, beskrajno vrijedan i nepovrediv. Svi oni koji se zalažu za ugrožavanje, pa i ubijanje, ljudskog života putem abortusa, abortivnih kontracepcijskih sredstava ili na druge načine, u sukobu su s etičkim vrijednostima te drugim ljudskim bićima osporavaju pravo na život, a koje pravo za sebe podrazumijevaju.


Još jednom ukazujemo da je postupanje državnih tijela, ustanova, udruga i pojedinaca koji promiču djelatnosti protiv ljudskog života u suprotnosti s Ustavom Republike Hrvatske koji priznaje da svako ljudsko biće ima pravo na život, kao i s najvišim međunarodnim aktima kojih je potpisnik Republika Hrvatska.
Obiteljska stranka poziva svoje članove, simpatizere i ljude dobre volje da podupru ovu čovjekoljubivu akciju molitvom, postom, miroljubivim bdijenjem i osvješćivanjem zajednice o istinskim učincima abortusa i drugih djela protiv nevinih ljudskih bića. Također pozivamo sve vjerske institucije na djelatnu potporu borbe za život svakog ljudskog bića te sankcioniranje javnih osoba i političara koji čine djelatnosti protiv nevinih ljudskih bića.

U Zagrebu 23. rujna 2015.

Za Obiteljsku stranku
Mate Knezović, predsjednik