Članci

HRVATSKA MORA KONTROLIRATI SVOJE GRANICE I TRAŽITI PRIJATELJE

Izbjegli

OBITELJSKA STRANKA
PRIOPĆENJE

Obiteljska stranka smatra da Republika Hrvatska mora uvesti reda na svojim granicama. Nije prihvatljivo da se po Republici Hrvatskoj šetaju ljudi i prelaze granice gdje hoće i kako hoće. Hrvatska država je država hrvatskog naroda i državljana i svoju energiju mora usmjeriti na zaštitu i razvoj njih. Republika Hrvatska ima pravo i dužnost poduzeti sve mjere koje su potrebne radi ponovnog uvođenja reda na hrvatskim granicama i mira i spokoja hrvatskog naroda.

Kod ovog ne treba isključiti mađarski ili sličan model zaštite. Kada se uzme u obzir da je sve jasnije da je sadašnji val migranata tek najava budućih još masovnijih migracija, koje su spojene s islamizacijom Europe i rastakanjem njezinog kršćanskog identiteta, onda je jasno da Vlada nema kapaciteta predvidjeti događaje ni 3 sata unaprijed što pokazuju protekli događaji.
Uz navedeno Republika Hrvatska mora voditi suverenističku politiku te politiku suradnje s nama kulturološki, vjerski i povijesno bliskim državama (Višegradska skupina) te i susjednim državama koje imaju zajedničke interese zaštite od budućih nekontroliranih migracija (osobito Bosna i Hercegovina te Crna Gora). Na žalost od Republike Srbije ne može se očekivati nikakva dobrohotnost i ozbiljna suradnja, nego upravo suprotno. Republika Srbija koristi migrante za svojevrsnu vrstu agresije na Republiku Hrvatsku.
Vlada Republike Hrvatske je otvorila svađu i nerazumijevanje upravo sa državama kojima bismo trebali biti bliski, a sa Republikom Srbijom je nepotrebno otvorila sukob u području u kojem nije smjela (trgovinski rat). Hrvatska ne odgovara na problem na koji može i mora odgovoriti, a to je srbijanska agresija putem migranata. Takvo nerazumijevanje procesa i neprijateljskih namjera može biti pogubno za budućnost Republike Hrvatske.

U Zagrebu 29. rujna 2015.
Za Obiteljsku stranku
Mate Knezović, predsjednik