Članci

OBITELJSKA STRANKA PRISUTNA U TREĆOJ IZBORNOJ JEDINICI ZA 8. SAZIV HRVATSKOG SABORA

zajednička fotografija-M


                Nakon što su u subotu, 10. listopada 2015. godine koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora potpisali predsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić, predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Daniel Srb i predsjednik Obiteljske stranke (Os) Mate Knezović započelo se aktivnostima plana i programa u svim izbornim jedinicama.


         Slijedom toga o zajedničkom izlasku koalicijskih partnera u trećoj izbornoj jedinici razgovaralo se na današnjem sastanku članova Županijskog ogranka Krapinsko-zagorske županije na kojemu je dogovoren zajednički susret kako bi se što kvalitetnije pripremio plan i program promidžbe za predstojeće izbore. Sastanku je prisustvovao predsjednik OS Mate Knezović koji je pozdravio sve okupljene, zahvalio na svakom angažmanu, predstavio plan i program koji je prezentiran pod nazivom „Spremni“ te ohrabrio i potaknuo nas da krenemo tim istim putem.
         Donesena je odluka kako će Županijski ogranak Obiteljske stranke  KZŽ-e u javnoj komunikaciji i interakciji s građanima utvrditi  program rada koji će ponuditi glasačima na izborima s jasnim ciljem koji će se temeljiti na obiteljskim, humanističkim i duhovnim vrijednostima. Svoj će put graditi na vrijednim i marljivim ljudima, mladim novim ljudima koji nemaju iskustva u političkom životu ali će imati hrabrosti braniti dostojanstvo svake osobe od začeća do prirodne smrti.
Zaključeno je da će se nakon susreta s koalicijskim partnerima upriličiti konferencija za tisak na kojoj će se javnosti prezentirati plan i program kao i članovi liste za ovu izbornu jedinicu o kojem ćete biti na vrijeme izviješteni.
Darko Fiket
Predsjednik ŽO OS KZŽ-e