Članci

MAĐARSKA ZATVORILA GRANICU

Madarska zatvorila granice

PRIOPĆENJE OBITELJSKE STRANKE

Noćas je Republika Mađarska zatvorila granicu sa Republikom Hrvatskom. „Tehnička“ vlada, navodno, ima plan C u dogovoru sa Republikom Slovenijom. Činjenica je da smo u ovom trenutku zemlja bez vanjske politike što obilno koriste i Republika Srbija i Republika Mađarska. Schengen je još uvijek aktivan i uključuje se po volji pojedinih članica, a tome svesrdno doprinose hrvatski političari, sakupljači jeftinih političkih bodova, koji u ime hrvatskog jedinstva koriste svaku priliku kako bi sebe stavili iznad naroda i države.

 
 U borbi oko glasačkih lista, istovremeno, nitko od vodećih ne vidi borbu opet poplavljene Hrvatske. Ovakve slike Hrvatske nisu dobre za njihovu kampanju. Godinama su upravljali županijama i gradovima i nisu činili ništa do trošili proračunski novac. Karlovac je potopljen, Gunja nije sanirana ni nakon godinu dana, a štete su višemilijunske. Pokupskom dolinom voze čamci.
 Poštovana dame i gospodo vladajući, Obiteljska stranka drži se pravila u slučaju opasnosti; „Prvo pomogni sebi kako bi bio sposoban pomoći drugima.“ Pitamo se tko je u ovome trenutku u većoj potrebi. Izbjeglice u tranzitu oko kojih se slikaju političari kako bi se dodvorili protokolima EU ili ovaj, ne znamo po koji već put, sam sebi ili vremenskim neprilikama prepušten hrvatski narod.
Krunoslav Perković, glavni tajnik Obiteljske stranke