Članci

OBITELJSKA STRANKA: DOMOVINA JE PLAĆENA KRVLJU

DSC06318 O

Predsjednik Obiteljske stranke g. Mate Knezović, nositelj liste 1. izborne jedinice grada Zagreba, zajedno sa svojim članovima i simpatizerima obišao je uže središte grada, porazgovarao sa građanima, te bio otvoren za sva pitanja, vezana uz kampanju, razloge i program kandidature. Obiteljska stranka svoju politiku gradi na vjerodostojnosti i programu bez lažnog instant populizma, te je zato njen put duži, trnovitiji, ali na zdravim temeljima.

Osnovne smjernice programa su novi ljudi, neprivatizirana politika, okrenutost hrvatskom nacionalnom interesu i čovjeku sa žarištem u kršćankom nauku, braku kao zajednici žene i muškarca, te obitelji u cjelini. Što se pak tiče ljudskog života, stav je jasan i postojan, on počinje začećem i traje do prirodne smrti. Abortus je čin protiv života, tragičan izbor s nesagledivim posljedicama, izveden od onih koji bi ga prvi trebali braniti, a to su: majka, otac, medicina i zakon.

Polaganje vijenca Mirogoj O

Izvršni odbor Obiteljske stranke sa koordinatorom izbora u gradu Zagrebu ,javnim je prijevozom, zajedno sa svojim sugrađanima otišao do spomenika hrvatskih branitelja , na zagrebačkom Mirogoju, gdje je položio cvijeće i zapalio svijeće.
Danas, i ovih dana, dok na Mirogoju i drugim grobljima našega Grada i domovine Hrvatske, razmišljamo o životu i zahvaljujemo Bogu za svoje drage pokojne, ne zaboravimo kako je Domovina plaćena krvlju, poginulim braniteljima i razorenim obiteljima. Zato izađite na izbore i glasujte za promjene.
     Mi smO Spremni, a Vi ?


         IO Obiteljske Stranke
         Zagreb,31.10.2015.