Članci

OSNOVAN OGRANAK OBITELJSKE STRANKE NOVI ZAGREB ZAPAD

DSC06239 O
U nazočnosti vodstva Obiteljske stranke 30.10.2015. održana je osnivačka skupština ogranka Novi Zagreb zapad. Za predsjednika je izabran Zvonimir Perić, diplomirani socijalni radnik i kandidat Obiteljske stranke na listi koalicije „Spremni“ u 7. izbornoj jedinici. U svom obraćanju gospodin Perić je pozvao na zajedništvo i rad te uputio poruku biračima: Vrijeme je da stanemo jedni uz druge i da glasamo jedinstveno. Možemo i hoćemo poticati vrijednosti obitelji,bračnog života i zajedništva, štititi prava i dostojanstvo svakog djeteta. Zalagati se da ljudski život započinje začećem i završava prirodnom smrću.


Pozivam vas da 8. studenoga izađete na izbore i zaokružite hrabre ljude koji će se boriti za život, za obitelj, za korjenite promjene u pravosuđu, za brigu o iseljenoj Hrvatskoj, za sigurnu budućnost naše djece u Hrvatskoj, za pokretanje gospodarstva te posebno korjenite promjene u radnoj i Socijalnoj politici kao i uređivanje tržišta rada.
Krunoslav Perković, predsjednik gradske organizacije Obiteljske stranke grada Zagreba je rekao da su temelj Obiteljske stranke trajne vrijednosti, koje su neprolazne i koje izgrađuju čovjeka i poštenu politiku.

DSC06200 O

DSC06235 O