Članci

Mate Knezović na skupu u Vukovaru: Hrvatsku moramo osloboditi od straha

IMG 9296 o
Predsjednik Obiteljske stranke Mate Knezović pozvao je okupljene da prevladaju strah koji su nametnuli vladajući. “Koalicija SPREMNI rekla je ‘ne’ tom strahu. Govore nam birajte manje  zlo., a pitam tko to ima zlomjer da nam izmjeri to zlo. Od 2000. godine iz izbora u izbore imamo sve veće zlo, a kažu birajte manje. Imamo sve nesposobniju vlast, sve nemoralniju vlast, koja napada  sve što je nama sveto, upali su u naše obitelji, u škole… Nemojte se bojati, naša sudbina je u našim rukama ako mi to hoćemo. Vrijeme je da izaberete ljude koji će reći ‘ne’. Mi nudimo jasne vrijednosti, obitelj, domovinu, selo, razvoj, ono što Hrvatsku može pokrenuti i vratiti naše ljude u našu zemlju. Podržite ove časne ljude glasujte za njih i samo hrabro. Moramo ući u Sabor i tamo početi novu hrvatsku politiku slobodnu od straha”, zaključio je Knezović.
Tijekom posjeta Vukovaru Ruža Tomašić, Mate Knezović i Marijan Pavliček položili su vijenac i zapalili sijeće kod spomenika na memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata te dali potporu ekumenskoj molitvenoj inicijativi “40 dana za život” čiji su članovi  ispred vukovarske bolnice molili za život nerođenih.

 

Cijeli članak možete pogledati na:http://konzervativci.hr/2015/11/01/pavlicek-bez-lustracije-hrvatska-nece-moci-naprijed/