Članci

OBITELJSKA STRANKA – POLITIČKI ODGOVOR ZLOČINAČKIM POLITIKAMA

Mate o Obiteljskoj stranci

Obiteljska stranka nastala je kao odgovor zločinačkim politikama. Vjerujem da se svi sjećate GROZD-a, udruge roditelja koja je predala program Zdravstvenog odgoja Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa 2006. godine. Već tada je HDZ-ova vlast (predsjednik Vlade Sanader, a ministar prosvjete Primorac) namjeravala uvesti pedofilski spolni odgoj. Nakon toga rodna ideologija je nesmiljeno nastavila svoj pohod na društvo, meljući svaki otpor i lažući narod o dobrobiti takvog svjetonazora. No, udruga GROZD je uspjela spriječiti te nakane. Te nakane je provela u djelo Milanovićeva Vlada, no sada uz veliki otpor roditelja.


Projekt preodgoja i uništavanja svih moralno-etičkih vrijednosti nastavljen je i u drugom mandatu Sanaderove Vlade. Tako je donijet i Zakon o suzbijanju diskriminacije 2008. godine. Nakon velikog otpora Relković i ja smo zaključili da je potrebno pokrenuti osnivanje stranke. Dali smo joj naziv Obiteljska stranka, jer smo shvatili da je obitelj postala meta politika. Obitelj je jedina institucija koju još bjelosvjetske ubojice i domaće izdajice naroda, države i svake ljudske i nacionalne vrijednosti, nisu potpuno sebi podložili. Obiteljska stranka osnovana je 28. veljače 2009. g. Svježina politike koju je Os izabrala je iz dana u dan sve aktualnija. Dapače, možemo reći i da je navijestila buduće događaje i procese.
Obiteljska stranka svoju politiku temelji na dva stupa: trajne općeljudske vrjednote i hrvatske nacionalne vrijednosti i prava. Uvjereni smo da ni jedna hrvatska stranka nema tako jasnu i dosljednu politiku. Ni na jednu nemoralnu ponudu nismo pristali, ni na jedan nagovor „ma dajte koga briga dijete u majčinoj utrobi“ nismo pristali. Ni jednu laž na naš narod nismo prihvatili. I kada su nam govorili da je lustracija nemoguća i besmislena nismo nasjeli. Duboko vjerujemo u našu misiju. Znamo da je moguća Hrvatska kao zemlja puna života, zemlja slobodnih ljudi, rada, snažne obitelji, naseljena, država koja štiti svoj narod, odbacuje gnjusne laži i promiče istinu. Takvu politiku zastupamo od početka. Od nje nećemo odustati. Ljudi koje imamo jamstvo su te politike. Još trebamo snage, prodornosti, operativnosti, sredstava, ljudi. No to strpljivo gradimo. Ako ste dio Obiteljske stranke snažnije se angažirajte. Ako niste pridružite nam se. Zajedno, dubinski, snagom ljubavi i zdravim razumom, mijenjajmo Hrvatsku i hrvatski narod.

Mate Knezović