Članci

Vratimo na političku scenu pogaženo dostojanstvo hrvatskoga naroda i hrvatske države!

OBRAĆANJE RUŽICE ĆAVAR HRVATSKOJ JAVNOSTI

Znak Pomak Glasnovic o

Drage prijateljice i prijatelji, Hrvatice i Hrvati!

Vjerojatno odmah razmišljate, pitate i odgovarate zajedno sa mnom, tko je pogazio hrvatsko narodno dostojanstvo i dostojanstvo hrvatske države, Republike Hrvatske, krvlju stečene?
Sigurno vam je jasno, kao i meni, da su to sve takozvane političke elite, koje su se izmjenjivale na vlasti od 2000. godine na dalje.


Vidite gdje se nalazimo u svakom pogledu i da smo dovedeni na rub provalije.
Od naše divne zemlje napravili su najgoru gospodarsku, duhovnu, kulturnu, demografsku, političku i pravnu ruševinu. Napravili su nam apsurdistan i ruglo od države i to sve smišljeno i planski, uz pomoć stranih antihrvatskih moćnika, domaćih unutarnjih neprijatelja i poslušničkih narodnih izroda i izdajnika radi osobnih sinekura i svoga lopovluka.
Najgore je u svemu tome što su još toliko drski debelokošci koji nevjerojatno podcjenjuju narod i zdrav ljudski razum, pa se uz pomoć beskrupuloznih medija besramno nameću svojim ponovnim luđačkim obećanjima kako bi ponovno došli na vlast, te dalje upropaštavali što se još upropastiti dade.
Zar im nije dosta što su nas bez potrebe kao alkoholičari zadužili od 2000. godine, kada smo, prošavši teški agresorski rat i zbrinjavanje 800.000 prognanika i izbjeglica, bili dužni 5 milijardi dolara, uključujući i dug iz bivše Jugoslavije, a doveli su nas, s kamatama, do blizu 100 milijardi dolara. To je ekstremno najveće zaduženje od svih susjednih zemalja i zemalja iz regije.
Primjerice Srbija, koja je sve ratove izazvala i tolike zločine i ratnu štetu počinila, koju ne plaća, dužna je svega 29 milijardi dolara, a Bosna i Hercegovina, koja je također teško stradala od Srbije, ipak se oporavila i obnovila koliko je bilo neophodno sa zaduženjem u istom razdoblju od samo 4 milijarde dolara.
Normalnom čovjeku dođe da svisne od jada kad vidi koga trpimo i što nam se dogodilo. Prave nas budalama i zadužuju da bi debljali parazite poput Pupovaca, Stanimirovića i drugih ratnih zločinaca, te Teršelički, BaBa, GONG-ovaca, takozvanih kulturnjaka, Pusića i sličnih.
Tim svim takozvanim elitama ne pada na pamet da se zauzmu za lustraciju, jer bi tada morali lustrirati sami sebe, niti ih je briga za pravdu i istinu.
Na Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih režima, 23. kolovoza, Hrvatsko kulturno vijeće je organiziralo znanstveni simpozij o temi "Dječji dom za ratnu siročad u Jastrebarskom 1941. - 1945. - Istina i monstruozne laži", koji se počeo održavati upravo na taj dan sjećanja, u Povijesnom institutu, Opatička 10, u Zagrebu, sa nastavkom u četvrtak, 25. kolovoza u 19:30 u Dvorani "Vijenac", Kaptol 29a u Zagrebu, a u petak, 26. kolovoza, uz autobusni prijevoz iz Zagreba, s programom u Jastrebarskom i sv. misom u tamošnjoj župnoj crkvi, u koncelebraciji biskupa i svećenika iz Hrvatske, Slovenije i BiH.
Na otvaranje simpozija pozvani su svi mediji i obaviješteni dužnosnici i političke stranke.
Nitko od TV medija, osim skromne početničke Laudato televizije, nije došao, a također nitko od dužnosnika i takozvanih političkih velikana.
Njih naravno ne zanima istina o spašavanju djece i humanitarnim velikim djelima našega sveca kardinala Stepinca i vlasti NDH u ta strašna vremena.
Oni koji bi ponovno na vlast, jer su od vlasti i vlastite umišljenosti opijeni, znaju svoju komunističku i poslušničku "istinu" kako su je naučili i oni i njihovi očevi kroz 45 godina monstruozne zločinačke države, a nažalost to uče i kasnije.
Četnici na vlasti u agresorskoj Srbiji provode i dalje sve vrste agresije osim zasad one oružane. Njihove mitomanske i zločinačke laži protiv hrvatskoga naroda, koje ponovno šire u cijeli svijet, nitko značajan na vlasti u Republici Hrvatskoj ne pobija. Čak ni onu o Šaranovoj jami kod Jadovna, za koju šire mit o 40.000 Srba ubijenih od ustaša i bačenih u tu jamu, s takvim podacima na ploči još iz 1961. godine, a znanstveno je dokazano i snimljeno 1999. godine da u toj jami nema ni jednog kostura. No, to u Hrvatskoj od visokih političara nitko ne smije reći!
Ti takozvani visoki političari na vlasti, i ljevičari i takozvana desna opcija, praktično priznaju i provode u Republici Hrvatskoj taj famozni srbijanski zakon o univerzalnoj jurisdikciji, nad hrvatskim braniteljima, što se vidi na primjeru hrvatskog branitelja Veljka Marića, otetog na granici između Srbije i Bugarske kao vozača kamiona i osuđenog u Beogradu bez ikakvih dokaza na zatvorsku kaznu od 12 godina, koju su mu potvrdili u Hrvatskoj, ne priznajući hrvatski Zakon o ništetnosti tog srbijanskog zakona. Drže nevinog i teško bolesnog čovjeka, oca troje djece, u zatvoru, u njegovoj i našoj Hrvatskoj, pa čak mu ne daju, što nigdje u svijetu nema, da pokrene novi sudski postupak u Hrvatskoj kako bi dokazao da nema nikakve veze sa tim zločinom za koji je osuđen.
Zoran Milanović, u čije vrijeme je Veljko Marić vraćen u Hrvatsku, koji je potvrdio taj srbijanski zakon, ali također i kratkotrajna desna vlast, ništa ne čine za spas nedužnog čovjeka, hrvatskoga branitelja, nego jedni i drugi, kao i takozvani Most, Živi zid i slični, i dalje nastavljaju sa svojim manipulacijama i varanjima naroda.
Milanović, koji je omalovažavao i progonio branitelje pod šatorom i na Markovu trgu u crkvi, pred predstojeće izbore pozva predstavnike braniteljskih udruga i obećava, što bi narod rekao "Markove konake". Neki od njih se na žalost odazivaju, idući njemu na noge na zloglasni Iblerov trg u Zagrebu.
Primjerice general Đuro Dečak, predsjednik Koordinacije udruga branitelja iz Domovinskog rata "Dr. Franjo Tuđman", sramoti dr. Tuđmana i većinu poštenih hrvatskih branitelja, podržavajući Zorana Milanovića. On između ostalog kaže: "Pa što ako Plenković i Milanović nisu bili branitelji?". Zar to nije isto kao kad bi rekao: "Pa što ako ste bili hrvatski branitelji? Pa što ako ste dali svoje dijelove tijela?", ili majkama: "Pa što ako su vaši sinovi i kćeri dali svoje živote?", ili djeci: "Pa što ako su vaši očevi dali svoje živote?". Više nego strašno. U svakoj normalnoj zemlji na svijetu takav general, koji je vjerojatno generalski čin dobio na prijevaru, iz debele hladovine i dobre zavjetrine, bi zaslužio i vojnu i pravnu najtežu osudu.
Četnici iz Srbije, takozvani premijer Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, takozvani ministar vanjskih poslova, dolaze 25. i 26. kolovoza u Dubrovnik na već, kao se kaže tradicionalni, "Dubrovnik forum", iako bi u duhu hrvatskoga jezika trebalo reći "Dubrovački forum", susret premijera Europske unije. Dolazi ih samo nekoliko, a ovi srbijanski četnici niti se ne prijave na vrijeme, nego kao primitivni nasilnici dolaze kad hoće i ako im se hoće, kao da je Hrvatska njihova privatna prćija, na poziv Tihomira Oreškovića. Tehnički ministar vanjskih poslova Miro Kovač, iako je sve prihvatio formalno i pravno glede srbijanskog zakona o univerzalnoj jurisdikciji, odjednom se prijeti Vučiću i izigrava pred izbore "velikog Džeka", te kaže Vučiću da ako će biti u Dubrovniku mora ponijeti sve informacije o tjeralicama za hrvatskim braniteljima. Pada mi na pamet ona anegdota ili šala o "velikom Džeku", kad ga upita onaj kojemu je prijetio: "A što ako to ne učinim?", a Džek mu mrtav hladan odgovori: "Onda ništa!".
Stoga, Hrvatice i Hrvati, pamet u glavu i uzmite sudbinu u svoje ruke. Ne dajte se prevariti od političke mafije i takvih medija. Pomaknite se i odlučite za čestite i sposobne, hrabre i odlučne domoljube, istinske pravaše, dragovoljce, časnike hrvatske branitelje, intelektualce i dugogodišnje borce za svetost ljudskog života i za sve obiteljske vrijednosti, iz koalicije POMAK, koju čine Hrvatska stranka prava - HSP, Hrvatska čista stranka prava - HČSP, Akcija za bolju Hrvatsku - ABH i Obiteljska stranka - OS, kao i nezavisni kandidati i kandidatkinje na tim listama u svim izbornim jedinicama, na 3. mjestu glasačkoga lista, gdje će biti naznačeni samo nazivi stranaka koje čine koaliciju. Osobnu ću biti, kao nezavisna kandidatkinja, na listi POMAK-a u I izbornoj jedinici, na 5. poziciji.
Glavni mediji u promidžbi provode, nažalost, nepravdu i diskriminaciju, te nas gotovo potpuno ignoriraju, bojeći se poraza onih za koje navijaju.
Za Hrvate sa prebivalištem izvan Republike Hrvatske, tj. u Bosni i Hercegovini, ostalim dijelovima hrvatske domovine ili bilo gdje u svijetu, koji glasuju u XI izbornoj jedinici, preporučam Nezavisnu listu proslavljenog generala Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane, legendu Domovinskog rata Željka Glasnovića.
Na kraju, imam jednu zamolbu. Budući da nemamo gotovo nikakvih sredstava za troškove promidžbe, molila bih naše drage Hrvatice i Hrvate u domovini i svijetu da ako ikako mogu uplate makar minimalne priloge na račun Obiteljske stranke, na čemu unaprijed zahvaljujemo.

Vlasnik računa: Obiteljska stranka, Martićeva 67, Zagreb
IBAN: HR2723400091110381732
SWIFT: PBZGHR2X
Naziv i adresa banke: Privredna banka Zagreb, Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
Model: 00
Poziv na broj: Vaš OIB
Svrha plaćanja: donacija

Drage Hrvatice i Hrvati, najsrdačnije vas pozdravljam u ime svih kandidata naše koalicije POMAK i u svoje osobno ime, uz geslo: "Dajte svoj glas za hrvatski spas!"!
Sretno nam bilo na parlamentarnim izborima 11. rujna 2016. godine i neka nas sve prati Božji blagoslov, po zagovoru Sveta Majke, Kraljice Mira i Kraljice Hrvata, svih hrvatskih svetih mučenika i našega sveca kardinala Alojzija Stepinca!

Ružica Ćavar, dr. stom. i dr. med.
počasna predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj i
počasna članica predsjedništva Hrvatskog žrtvoslovnog društva