Županijska organizacija imenovala povjerenika za mlade

Povjerenik ŽOM  KZŽ-e OS Tihomir Krznar

U subotu na osnivačkim skupštinama Obiteljske stranke donjeta je odluka o imenovanju povjerenika za mlade ŽO OS KZŽ-e Tihomira Krznara koji je naglasak djelovanja stavio upravo na  obrazovanje i bolje uključenje mladih u društvo. 
 
Obitelj je temelj društva, stoga moramo izgrađivati zajedništvo i slogu među ljudima.  Bitno je poticati bolju komunikaciju među mladima, organiziranje sportskih i rekreacijskih aktivnosti. Svojim aktivnostima želimo se približiti starijim osobama u našoj županiji  kako bi im olakšali življenje kroz pomoć odlaska u trgovine brinući se o nabavci potrebitih namirnica i slićnih aktivnosti. 
 
Želja nam je posvetiti se  zapošljavanju i rješavanju stambenih problema mladih u Hrvatskoj, kao i što većoj ulozi mladih u politici pa samim time i utjecaja na životne procese u svojim sredinama. 
 
Moramo što više Hrvatsku razvijati kao modernu, demokratsku, europsku državu u skladu s našom kulturom i tradicijom. Pred nama je veliki posao, a to je proširiti članstvo, uključiti mlade ljude u politički rad kako bismo se zajednički borili za kvalitetan razvoj našeg područja, rekao je Krznar.
 
 
Tajništvo ŽO OS KZŽ
 
Obiteljska stranka, Krapinsko-zagorska županija
e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.obiteljskastranka.hr
facebook: Obiteljska-stranka-Krapinsko-zagorske županije
tel:  +385 49 223 378
mob: + 385 99 509 31 30