Intervju ob Fiket

Danas Vam predstavljamo supružnike Barbaru i Josipa Fiket članove GO OS-e Grada Zaboka.

ob Fiket

1.Nešto o nama

Oboje smo umirovljenici, u skladnom smo braku već 38 godina, imamo dvoje djece koje smo postavili na noge, temeljeći svoj odgoj na obiteljskim vrijednostima, naravno da je bilo uspona i padova ali smo sve zajedničkim razgovorom i kompromisom rješavali. Živimo kao i svaka prosječna zagorska obitelj baveći se obiteljskim gospodarstvom obrađujući našu zagorsku grudu te volimo pomagati drugima.

2.Kako ste i kada ušli u politiku?

U politiku smo se uključili sasvim slučajno jer smo jednostavno uvidjeli da su potrebne neke korijenite promjene. 

3.Zašto ste izabrali baš OS?
Obiteljskoj stranci smo se priključili zbog toga jer im je obitelj temelj društva na srcu, poštivanje života od začeća do naravne smrti, a najviše jer su gotovo svi u svakom trenu spremni odvojiti svoje dragocjeno vrijeme i sebe kao i za čovjeka u potrebi.

4.Koja vam je misao vodilja?

U obitelji mora biti sloga i zajedništvo, bez razgovora, ljubavi i međusobnog razumijevanja koje mora biti polazište i uporište našega življenja ništa nećemo postići. Stoga pokušajmo jedni drugima biti primjer da naše mlađe generacije shvate vrijednosti obiteljskog života.

5.Što se u skoroj budućnosti može očekivati od OS KZŽ?

U skoroj budućnosti mislimo da će građani naše Županije i šire prepoznati rad i djelovanje OS na dobro svih i malih i velikih, bogatih i siromašnih jer moramo i možemo biti pristupačni svakom čovjeku.

6. Poruka za kraj...

Ništa se ne događa preko noći. Malim ali sigurnim koracima orijentirajmo se prema budućnosti i želji za pozitivnim promjenama.

Obiteljska stranka, Krapinsko-zagorska županija
e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.obiteljskastranka.hr
facebook: Obiteljska-stranka-Krapinsko-zagorske županije
tel: +385 49 223 378
mob: + 385 99 509 31 30