Održana 2. radna sjednica svih članica i članova Obiteljske stranke Krapinsko-zagorske županije

sastanak

U Zaboku, 28. listopada održala se druga radna sjednica članova OS Krapinsko Zagorske županije.  Radnom sjednicom moderirao je Darko Fiket, predsjednik ŽO OS KZŽ-e koji je nakon molitve i zaziva Božjega blagoslova pozdravio sve okupljene i predložio dnevni red koji je usvojen jednoglasno.  Zatim su uslijedila izvješća o radu na području KZŽ-e i ogranaka koji djeluju te je istaknuto zadovoljstvo i ponos što su se u tako kratkom roku napravili rezultati koje nitko nije očekivao. U svome radu gotovo svi predsjednici su zaključili da bez mudrog, savjesnog i odgovornog djelovanja i vodstva nema niti rezultata.

Kao jedan od najvećih gorućih problema više puta bila je istaknuta komunikacija između nas samih, a zatim i komunikacije prema široj javnosti vezanu za razvoj i jačanje kulture dijaloga te javne rasprave o temama koje se tiču života svih Zagorki i Zagoraca.Jedan od značajnih projekata k poboljšanju te komunikacije je projekt „Zagorje prijatelj obitelji“ kojemu je glavni cilj osvijestiti važnost obitelji kao temeljne jedinice društva bez koje nema budućnosti. Iduće godine dogovoren je susret na području Krapinsko-zagorske županije koji bi okupio stanovnike na raznim sportskim i zabavnim događanjima sa ciljem očuvanja obiteljskih vrednota koje su u ovo današnje moderno vrijeme ozbiljno narušene.

sastanak 2

Također je dogovoreno da podržimo branitelje koji se ovih dana grčevito i mukotrpno bore za svoja osnovna prava,  kao u one dane obrane domovine kada su svoje živote izložili da bi mi danas mogli živjeti u suverenoj i slobodnoj demokratskoj Hrvatskoj.

I na kraju susreta donijeli smo konkretni zaključak da mi svi zajedno moramo i možemo izgrađivati te pokazivati čvrste temelje za budućnost drugima, njegujući suradnju sa lokalnim zajednicama, gradskim i općinskim strukturama drugih stranaka, udrugama, braniteljima, pojedincima na dobrobit svih građana Krapinsko - zagorske županije a onda i lijepe nam domovine Hrvatske.                                

Tajništvo ŽO OS KZŽ