Održano Božićno-novogodišnje druženje članova OS

U organizaciji Županijske organizacije Obiteljske stranke Krapinsko-zagorske županije u Oroslavju je u petak 2. siječnja 2015. godine održano božićno-novogodišnje druženje članova i prijatelja Obiteljske stranke kako bi se u obiteljsko-prijateljskoj atmosferi  razmotrili događaji protekle godine te iznijele ideje i planovi za novu godinu.

obiteljska sijecanj 006

Uz članove županijske organizacije, susretu su prisustvovali predstavnici Izvršnog odbora Obiteljske stranke na čelu s predsjednikom stranke Matom Knezovićem te predstavnici Središnjeg vijeća na čelu s Ivanom Zrilićem kao i predstavnici javnog, kulturnog i političkog života županije.    

Susretom je moderirao Zvonko Franc koji je u uvodu pozdravio sve okupljene članove, a posebno gospodina Darka Krušelja, predsjednika udruge „Petrože“ iz Krušljevoga Sela zahvalivši mu na nesebičnom zalaganju u očuvanju baštine i obećavši svu potrebnu pomoć u tim nastojanjima.

U ime domaćina okupljenima se obratio Darko Fiket, predsjednik Županijske organizacije OS koji je upoznao prisutne o radu i djelovanju OS u Zagorju.     „U jedanaest mjeseci postojanja u Zagorju, ostvarili smo plan te ga i nadmašili s osnovane dvije gradske organizacije u Zaboku i Oroslavju te jednom općinskom u Kraljevcu na Sutli, a dodatni razlog za veselje su povjerenici za grad Zlatar kao i povjerenica za općinu Sveti Križ Začretje.  U novoj godini nastavljamo naš rad na širenju ideja stranke, a poseban projekt koji želimo razvijati je projekt Zagorje - prijatelj obitelji kojim ćemo nastojati osvijestiti važnost obitelji kao temelja društva te posredno obiteljski osviještene politike. Sredinom godine želja nam je javnosti i svimzainteresiranim predstaviti vlastiti program razvoja Zagorja, ali i Hrvatske koji se dorađuje i koji će biti sveobuhvatan.“, istaknuo je Fiket.

   obiteljska sijecanj 009 

Okupljenima se zatim obratio predsjednik OS Mate Knezović zahvalivši za sva nastojanja te istaknuvši da u zaštiti čovjeka i njegova dostojanstva moramo biti neumorni. Osvrnuo se i na aktualnu temu predsjedničkih izbora te pozvao sve da izađemo na izbore, naglasivši pravo svakog člana OS da glasa prema svojoj savjesti.     U nastavku druženja svatko od prisutnih članova i gostiju izrekao je svoje misli, zapažanja i ideje kako dati svoj obol izgradnji ljepše i prosperitetnije budućnosti Zagorja i domovine Hrvatske.     

obiteljska sijecanj 031

Prvo u nizu druženja završilo je zajedničkim stavom da je potrebno sabrati sve domoljubne snage kako bi se aktivirao silan potencijal koji Hrvatska ima u svojim ljudima i svojim resursima.                            

 Tajništvo ŽO OS KZŽ