Priopćenje Obiteljske stranke KAROLINA HEROINA I PEDOFILSKI LOBI

Da su hrvatske žene heroine poznato je od davnina. Evo, i ovih dana svjedočimo jednoj takvoj hrabroj hrvatskoj ženi. Rođena je i odrasla u inozemstvu, no u srcu je imala domovinu i vratila se dati joj najbolje od sebe.

 

Na žalost, od njezinog povratka do danas došlo je do procesa dubinske destrukcije hrvatskog nacionalnog bića od onih koji su bili zaduženi za izgradnju hrvatske države i svekoliki napredak hrvatskog naroda. Tako je u hrvatske škole došlo i do konspirativnog (urotničkog, zavjereničkog) uvođenja lažnog zdravstvenog odgoja, a zapravo odgoja za seksualne nastranosti za našu djecu. Hrvatska javna televizija stala u obranu tog „znanstvenog i vrijednosno neutralnog odgoja“ i poticanje mržnje prema oponentima. Što je pri tome kršila svoj etički kodeks te osnovna ljudska prava roditelja i djece nije joj važno. Na toj našoj „javnoj“ televiziji nije se smjelo omaknuti iznošenje stvarnih činjenica o tom programu. HTV upotrebljava sve svoje potencijale radi obrane pedofilsko-zlostavljačkih i zakonom kažnjivih sadržaja nastranog spolnog odgoja. Zvijezda emisije Nu2 bio je Aleksandar Štulhofer – autor prohomoseksualnog i propedofilskog odgoja naše djece. No prije toga se dogodio šok – Karolina Heroina hrabro, objavljuje ISTINU O OBRAZOVANJU ŠTULHOFERA NA PEDOFILSKOM KEISNIYEVOM INSTITUTU, te zatvara usta dvojici Aleksandara.
 
Budući da slijedi munjevita reakcija komunističko-relativističkih vladara HTV-a Karolini Heroini se do daljnjega onemogućuje iznošenje istine. Ovakvim postupkom javna televizija potpuno se pretvara u jednoumnu i propedofilsku kuću, usmjerenu protiv većinskog javnog mnijenja, protiv roditelja i djece, protiv naše budućnosti i naših vrjednota.

Obiteljska stranka poziva hrvatski narod, političke stranke, vjerske ustanove i znanstvene institucije na daljnji opći otpor novom totalitarizmu te zaštitu novinarskih prava i sloboda kao jednog od stupova demokratskoga i slobodnoga društva.

U Zagrebu 31. prosinca 2012.
Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke