PODRŽITE SUVERENISTE!

PRIOPĆENJE OBITELJSKE STRANKE

Posljednjih dana vodi se medijska kampanja protiv suverenističkih lista za Europski parlament. Ta se kampanja vodi od strane eurofila, jugofila i nabrijanih “domoljuba” koji napadaju sve i svakoga, a da pritom ništa ne čine za boljitak hrvatskoga naroda, nego potkopavaju one koji su mu se dali u službu svim srcem.

Obiteljska stranka upozorava da se doista radi o kampanji jer su eurofili i jugofili u strahu od jačanja izvorno hrvatskih političkih projekata. Odbacimo sluge i sluganski mentalitet! Odbacimo defetizam i strah. Hrvatska pripada Hrvatima.

 

Uvjereni smo da ni drugi europski narodi ne žele diktaturu iz Brussela! Uvjereni smo da i ostali europski narodi žele zaštitu svojih zemalja i ljudi, zaštitu života od začeća do prirodne smrti, zaštitu obitelji i odbacivanje nasilja nad djecom putem pedofilskih školskih programa! Uvjereni smo da europski narodi žele povratak općeljudskim i kršćanskim vrijednostima! Uvjereni smo da svi žele: pravo na vodu, pravo na zaštitu privatnoga vlasništva, pravo na zaštitu od bankarskog totalitarizma, pravo na budućnost!

Sadašnje političke “elite” su opasne upravo za vaš život, za živote vaše djece, za vaše vlasništvo, za vaše radno mjesto. Okrenimo se novom političkom, izvorno hrvatskom projektu koji nudi Obiteljska stranka!

U Zagrebu 25. ožujka 2013.

Za Obiteljsku stranku:
Mate Knezović, predsjednik