PROGLAS OBITELJSKE STRANKE

OBITELJSKA STRANKA, ČUVARICA OBITELJI I HRVATSKE

Obiteljska stranka snažno vjeruje da hrvatski narod u svakom trenutku ima pravo odlučivati o svojoj sudbini! Ni po koju cijenu ne damo hrvatsko nacionalno blago: izvore, rijeke, more, jezera, šume, planine, ravnice, otoke, ceste, zračne luke… To blago pripada hrvatskom narodu, a ne pojedincima, ni velikim europskim ili svjetskim korporacijama! Ne želimo zagađenje hrvatskog ozemlja sastojcima genetski modificirane hrane! Ne želimo da Hrvatska bude odlagalište stranog opasnog otpada. Ne želimo da Hrvatska bude baza za emigrante ili naseljavana nehrvatima!

 

Mi u Obiteljskoj stranci vjerujemo da je obitelj osnovna stanica društva koja je utemeljena na braku između muškarca i žene. Želimo da se vrjednuje uloga žene, odnosno njezina uloga majke i supruge! Želimo da se vrjednuje uloga muškarca, odnosno njegova uloga supruga i oca. Želimo da se vrjednuje uloga majke i oca kao hranitelja obitelji i odgojitelja djece te njihova uloga branitelja domovine.

Ljudski život počinje začećem, a namjerni abortus je zločin protiv čovječanstva!

Hrvatski narode! Zastarjela je podjela na lijeve, desne i centar. Postoji samo hrvatski nacionalni interes utemeljen na pravu ili – izdaja! Mi ćemo štititi svoj hrvatski narod! Mi ćemo štititi svaku obitelj!

Dosadašnje djelovanje vladajućih struktura mjerimo brojem nezaposlenih, uništenih tvrtki, nezadovoljnih građana, zatim nerješavanjem starih podjela i sijanjem novih te odlaskom  mladih obrazovanih hrvatskih mladića i djevojaka u strane zemlje.
Otvorimo vrata povratku naših iseljenika i njihovih potomka.

Od osamostaljenja naše domovine sve parlamentarne stranke, pa i ona najveća koja sebe smatra demokršćanskom, nisu učinile ništa da zaštite ljudski život od njegova začeća. Štoviše, novim zakonima omogućeni su i drugi zločini protiv ljudskoga života. Otvoren je put koji vodi potpunom izjednjačavanju istospolnih zajednica s obitelji.

Hrvatski branitelji svojom su krvlju platili neovisnost naše domovine, a ona je sve manje neovisna. Obitelj sve manje obitava zajedno. Unatoč protivljenjima roditelja našoj je djeci  nametnut nastrani spolni odgoj.

Vjerujte Obiteljskoj stranci! Vjerujte našim odgojenim i obrazovanim domoljubima:
1. KATARINA TONKOVIĆ PIGAC, dipl. iur
2. DUŠAN BEŠLIĆ, dipl. teolog
3. KREŠIMIR ŠTETIĆ, dipl. ing. elektrotehnike
4. ANĐA ĆURIĆ SLUNJSKI, dipl. ing građevine
5. MARINA SABLJIĆ, dipl. iur.
6. JOSIP TOMIČIĆ, dipl. ing. drvne industrije, dipl. kateheta
7. TOMISLAV JURIĆ, magistar računalnog inženjerstva
8. ZLATKO GREGOV, dipl. ekonomist
9. NIKOLA ROCA, magistar nutricionizma
10. GORAN PERIĆ, dipl teolog, novinar
11. MARIJA STUDEN, kemijski tehničar
12. DRAŽEN DUJMOVIĆ, ekonomist
Obiteljska stranka – čuvarica obitelji i Hrvatske! Vaša Obiteljska stranka!