RASTE POTPORA OBITELJSKOJ STRANCI

Da su izbori bili prije nekoliko dana, Obiteljska bi stranka – prema anketi Nove TV – dobila 1,8 % glasova hrvatskih državljana koji bi izašli na izbore. To je rezultat koji nas obvezuje i daje nam nadu da se hrvatski narod budi. Obiteljska stranka otvara vrata nadi.

 

Što znači tih 1,8 posto usred kampanje za Europski parlament? To znači da se hrvatski narod dao u potragu za novom politikom, da se u srcima Hrvata događa polagana, ali sigurna promjena. Goleme svote novca troše oni koji su i do sada „izjedali udovičko blago“ da bi narod uvjerili u svoju neupitnost, oni  koji se svakodnevno pojavljuju u udarnim vijestima „mlateći praznu slamu“. Možete ih vidjeti kako nude naše šume, naše more, naše rijeke, naša polja i naše ljude na prodaju te kako besramno uspjehom proglašavaju  gubitak radnih mjesta, gubitak milijardi eura, gubitak dostojanstva i budućnosti.

Ponovno poručujemo hrvatskom narodu: odbacite strah koji nam svakodnevno nameću! Odbacimo malodušnost u koju su nas uvlačili kako njihovi duhovno-politički očevi, tako i današnji revolucionari! Odbacimo rodnu ideologiju koja nam se nameće! Odbacimo mlitavost i uspravimo se! Mi imamo pravo na budućnost! Mi imamo pravo upravljati svojom zemljom, rađati nove generacije i odgajati ih u duhu naših najboljih sinova iz povijesti! Mi uzimamo svoju sudbinu u svoje ruke! Ne HDZ-u i njegovim trabantima! Ne SDP-u i njihovim trabantima! Da Hrvatskoj koja pripada Hrvatu! Da razvoju Lijepe Naše bez bankarskog ropstva! Hrvatske banke moraju služiti hrvatskom narodu! Hrvatska polja trebaju hraniti hrvatskoga čovjeka! Hrvatske obitelji trebaju napučiti Hrvatsku!

Obiteljska je stranka do sada u predizbornu promidžbu potrošila 0 (nula) kuna. Nastavljamo i nadalje biti skromni i radini. Hrvatska treba političare koji vole svoj narod i svakog čovjeka. Obiteljska stranka ima upravo takve ljude.

OBITELJSKA STRANKA – ČUVARICA HRVATSKE OBITELJI I HRVATSKE DOMOVINE

Za Obiteljsku stranku:
Mate Knezović, predsjednik