TRAŽIMO OSTAVKU KOMUNISTIČKO-GENDERISTIČKE KLIKE

Obiteljska stranka izražava zadovoljstvo što je Ustavni sud Republike Hrvatske počeo temeljitije pregledavati i ocjenjivati akte čiji sadržaj mora biti usuglašen s Ustavom Republike Hrvatske. Odluka kojom se ukida Odluka o uvođenju kurikuluma zdravstvenog odgoja daje nadu da će Ustavni sud spriječiti nasilje Vlade i drugih tijela javne vlasti nad pojedincima, grupacijama i hrvatskim narodom u cjelini.

 

Obiteljska stranka podsjeća da je već 22. ožujka 2012. upozorila javnost da Vlada, kroz namjeru uvođenja tzv. Zdravstvenog i Građanskog odgoja, sprema nesmiljen napad na djecu i roditelje te uvođenje totalitarizma temeljenog na rodnoj (gender) ideologiji.

Izjave ministra Željka Jovanovića da će ustrajati na započetim odgojnim programima zabrinjavajuće su i nedopustive. One dokazuju da će ministar nastojati izigrati odluku Ustavnoga suda. Također naglašavamo da se na isti, neustavan način u školski sustav uvodi i tzv. Građanski odgoj koji se također temelji na rodnoj ideologiji.

Na kraju ističemo da je jedini lijek za Hrvatsku i hrvatsko školstvo odlazak ideologizirane komunističko-genderističke klike.

Za Obiteljsku stranku:
Mate Knezović, predsjednik