ZA DOM - SPREMNI

Priopćenje Obiteljske stranke
ZA DOM - SPREMNI

Šimunić je očito za dom spreman. On je to pokazao na terenu, prije i poslije utakmice. Oni koji su spremni za rušenje našeg doma teško podnose teške poraze koje trpe dan za danom. U Hrvatskoj stoje s jedne strane oni koji su za dom spremni, a s druge strane oni koji su za svako zlo djelo protiv djece, obitelji, hrvatskog naroda, a kako vidimo i protiv hrvatskog športa i športaša spremni. Ti jadnici ne mogu podnijeti hrvatske pobjede. Oni su najavljivali i unaprijed se radovali porazu nogometne reprezentacije. Takve najave stizale su iz usta ministara te klevetnika i lažova u likovima novinara. Oni i nisu bili na utakmici, ta tamo su poslali samo svoje agente koji će moći podmetati, lagati, biti tužibabe i izmišljači zala. Vrijeme takvih, Hvala Bogu, neumitno prolazi.

Hrvatski športaši mogu postići uspjeh za svoj dom samo ako su za dom spremni. Hrvatski političari, znanstvenici, radnici i seljaci mogu biti uspješni samo ako su za dom spremni. Hrvatske majke i očevi rađati će i odgajati nove generacije samo ako su za dom spremni. Hrvatska propada zato što njom upravljaju oni koji nisu za dom spremni.
Zbog svega poručujemo Šimuniću, Kovaču, Šukeru i svima da budu čvrsti, da pokažu još jednom svoju spremnost obrane doma i dostojanstva Šimunića, reprezentacije koja reprezentira one koji su za dom spremni, a ne one koji su za svako zlo djelo spremni.

U Zagrebu 22. studenoga 2013.

Predsjednik Obiteljske stranke
Mate Knezović